Korpen 1994

CUPEN, Grupp 13 C.

Måndag 18/4 Cicki & co - Magna Carta 3-2 (0-2)

Laguppställning:

Mv: Andreas Möller Utespelare: Magnus, Peder, Uffe, Wennberg, Fernando, Erik, Mario, Henrik. En svag insats från vår sida, tappade en 2-0 ledning. Mål: Erik 1-0, Mario 2-0.

Måndag 25/4 Magna Carta - ISS-Fotboll 0-4 (0-4)

Andreas, Magnus, Peder, Wennberg, Pale, Fernando, Mario, Henrik, Mario mv i första halvlek och Fernando i andra.

Måndag 2/5 Magna Carta - Röda Korset 1-6 (1-1)

Andreas, Magnus, Peder, Wennberg, Uffe, Fernando, Mario, Henrik, Mål: självmål 1-1 (styrning på ett skott från Mario)

Måndag 9/5 ETC - Magna Carta 5-0 (1-0)

Andreas, Magnus, Peder, Stalle, Håkan, Fernando, Mario, Henrik, Niklas,

Måndag 16/5 Magna Carta - Toshiba FC 1-3 (1-1)

Wennberg, Uffe, Fernando, Mario, Henrik, Stalle, Magnus, Isak, Mv: Jonas, Mål: Fernando framspelad av Mario

Serien

Grupp C, Division 2 Norr

1/6 Magna Carta - AP Fastigheter 5-1 (2-1)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Henrik, Mario, Erik, Niklas, Wennberg, Magnus.

Mål: 1-0 Erik, 2-0 Magnus, 3-1 Erik, 4-1 Niklas, 5-1 Erik. Andreas räddade en straff med viss hjälp av stolpen och Erik.

8/6 Magna Carta - Electrolux 0-2 (0-0)

En jämn match som kunde slutat hur som helst. 1-0 kom i början av andra halvlek efter ett kanonskott av en jätte. Därefter pressade vi på rätt duktigt och hade en massa chanser. Electrolux kontrade, fick hörna som efter lite schabbel resulterade i jättens andra mål. Magna

Carta hade klara luckor i mittplan, annars fungerade det hyfsat.

15/6 Vällingby Brand - Magna Carta 9-1 (4-0)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Peder, Mario, Erik, Fernando, Wennberg, Magnus, Uffe och Niklas. Kommentarer kan tyckas överflödiga men en del tål ändå att sägas. Vi hängde med bra de första 5-10 minuterna men sedan började det rasa. Vällingby Brand var starkare på alla plan speciellt i avslutningarna samtidigt som vi allihop spelade under vår förmåga. Vårt mål gjordes av Mario efter ett fint anfall signerat Peder och Mario. Mario lyckades dock även förorsaka en straff genom att göra en "Maradona" fast i eget straffområde, så resultatet blir väl 1-1 för hans del... Chanser till ytterligare reduceringsmål saknades verkligen inte bl.a. hade Erik vassa möjligheter.

24/8 Magna Carta - Röda Korset 1-3 (1-1)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Mille, Fernando, Erik, Fredde, Magnus, Henrik, Uffe och Niklas. Trots 1-0 av Erik lyckades vi inte vinna denna jämna match där de trots allt hade bättre avslutningar. Efter 3-1 hade dom bud på både 4-1 och 5-1 men med tur och tapper käm-

paglöd höll vi dom stången.

31/8 Bygg-Ettan - Magna Carta 19.30 0-8 (0-3)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Mille, Fernando, Erik, Fredde, Magnus, Henrik, Uffe och Niklas. Redan från början visade vi vilka som bestämde och 1-0 kom efter bara några minuter utan att dom ens hälsat på på vår planhalva. Resten av matchen blev i stort sett spel mot ett mål. Frågan var bara hur många mål vi skulle göra. Vi träffade ribban, stolpen, missade mängder av givna lägen och borde även ha fått en straff. Slutresultatet blev ändå väl godkänt för hela laget. Matchens målhjälte blev Fredde med 5 mål!!!. Erik, Niklas och Mille gjorde var sitt. För första gången i världshistorien höll Magna Carta nollan.

7/9 Magna Carta - DN-EX 2-3 (1-0)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Mille, Fernando, Erik, Fredde, Magnus, Henrik, Uffe och Peder. Trots 1-0 ledning lyckats vi inte vinna matchen. Peder blev på övertid neddragen innanför straffområdet men domaren dömde märkligt nog frispark! Båda våra mål gjordes av

Erik.

14/9 Slemsäckarna - Magna Carta 2-3 (0-0)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Mille, Fernando, Erik, Fredde, Magnus, Henrik, Uffe och Peder. I början av andra halvlek gjorde vi två mål och såg ut att ha matchen under kontroll men efter att de fått två skitmål stod matchen och vägde. I det läget drog Mille på sig en

5-minuterutvisning med hjälp av kasta-grus-i-ögonen-på-motståndaren-tricket. Tack vare en stark laganda kunde vi ändå trycka in segermålet med en man mindre på plan. Peder 2 mål och Erik 1.

21/9 Ericsson Access - Magna Carta 1-5 (1-3)

Laguppställning: Mv: Andreas. Övriga: Mille, Fernando, Erik, Fredde, Magnus, Henrik Steen, Uffe och Peder. Erik 4 mål. Herik Steen 1 mål. Inte mycket att säga egentligen, utklassning helt enkelt.